Teambuilding

Musikalsk teambuilding er en af de mest virkningsfulde værktøjer til at bringe virksomheden sammen på tværs. Den bringer medarbejdernes skjulte talenter frem, smelter afstande og åbner relationer, der giver positiv effekt på lang sigt.

Hjerneforskning viser at musikudøvelse stimulerer stort set alle centre af hjernen.
At synge sammen frisætter dopaminer og løfter humøret og gensidigheden. Jeg sørger for en sjov og tryg stemning hvor fejl er tilladt og ingen føler sig udstillet.

Eventet skræddersyes til virksomheden og kan være af een eller flere dages varighed, eller et forløb over flere måneder. Det kan inddrages i en udviklingsplan/arbejde om nye målsætninger etc. Der kan afhængigt af budget indtænkes fuldt liveband, sceneoptræden, og videooptagelser.

Trine Gry har mange års erfaring med musikalsk teambuilding og anvender gospel, jazz, rock eller popsang i samråd med arrangøren. Vi kan sammen skabe den helt særlige event til netop jeres firmaarrangement, og lave det simpelt og ind til benet akustisk med fokus på nerve og nærvær, eller give den gas med for eks. en studieoptagelse, en optræden med kendt artist og fuldt band – vi  indgår meget gerne i den kreative sparring og udvikling, så I får en helt uforglemmelig dag/aften.

1- 3 timer, for eksempel, som led i en medarbejderudviklingsdag, eller som julefrokostunderholdning, sommerafslutning mv. 

Længere forløb (som for eksempel Nykredits Bohemian Rhapsody projekt der forløb over et halvt år) kan arrangeres efter nærmere aftale.

Kontakt Trine Gry for en samtale/ idésparring.

“Nykredit Kundeservice gennemførte i sangens år 2008 et spændende teambuildingforløb i samarbejde med Trine Gry. I hele processen der strakte sig over et halvt år agerede Trine med stor professionalisme og faglig dygtighed. Det blev et fantastisk inspirerende forløb, ikke mindst på grund af Trines helt utrolige og smittende engagement, hvor enhver modstand mod at synge i fællesskab som det naturligste blev vendt til begejstring!”
Arne Sørensen , Vicedirektør Nykredit Direkte

“Trine Gry samlede og engagerede medarbejderne på rekordtid. Hendes power smittede af på os alle, og vi fik på 2 timer rystet en gruppe individualister meget godt sammen. Jeg kan kun anbefale Trines kursus!” 
Hans Christian Koch – Salgs og marketingsdirektør, Kristeligt Dagblad

“Tak for et fantastisk arrangement i Vor Frue. Det var livsbekræftende at opleve en korleder som – med sin ikke store størrelse – havde en gevaldig stemmepragt og som ikke mindst forstod at smitte med sin glæde!” 

Kim Tage Vang Andersen,Administrationschef ved Retten i Roskilde