Stemmetræning

Stemmetræning for alle der anvender stemmen professionelt, hvad enten du er foredragsholder, underviser, leder eller sanger, der er løbet ind i at stemmen skal have et “eftersyn”. Bliver du hæs , oplever tørhed eller at stemmen er monoton , svag, lyder anspændt etc, kan stemmetræning hjælpe dig .

Stemmen er vores primære kommunikationsmiddel og måden, hvorpå den anvendes præger væsentlige dele af opfattelsen af budskabet. Når stemmen er funderet i kroppen i et autentisk udtryk kommer budskabet frem og bliver modtaget i overensstemmelse med intentionen.

Sangstemmen er en naturlig del af talestemmen og sang og stemmetræning skaber frihed i udtryk og formidling. Ved at arbejde med de hæmmende vaner og ubevidste “bremser” som vi tilegner os igennem livet, åbner Authentic Voice´ kurser og undervisning op for personlig gennemslagskraft samt indsigter i egne og andres kommunikative potentiale.

Gennem velafprøvede metoder inden for nyeste stemmeforskning kombineret med Nlp-coaching når vi ind til kernen til et frit og autentisk stemmebrug og giver individuel vejledning og værktøjer til træning og udvikling.


Var så heldig at få mulighed for et forløb hos Trine. Jeg ønskede at få mere gennemslagskraft i mine undervisningssituationer. Under kyndig vejledning, med få teknikker og en bevidsthed om kropsholdning og vejrtrækningen fandt jeg en stemme jeg ikke tidligere har været bevidst om, at jeg besad.

Det har virkelig været givende. Og kære Trine, din personlighed, faglighed og motivation fik mig til at slutte vores forløb med at synge Halleluja af Leonard Cohen med dig ved klaveret. Havde du spurgt mig for bare et halvt år siden, havde jeg sagt; “Det sker aldrig”. Men det gjorde det. Af hjertet TAK.

Karina Filberth Andreassen – Konsulent og Produkt Specialist hos Nutricia Medical Nutrition


“Efter at have sunget masser af gospel i 25 år ramte en forkølelse stemmen, og selv efter mange måneder savnede jeg stadig at have noget som helst overskud i min stemme, og jeg blev utrolig slidt af en helt almindelig koraften.

Det var rigtig frustrerende og trist for mig – jeg elsker at synge, og det er en meget stor del af mit liv.
Ved første konsultation hos Trine blev jeg klogere på, at jeg ikke havde styr på min vejrtrækning og støtte, og at jeg i stedet havde opbygget en masse kompensatoriske spændinger.
I et forløb på ti gange har vi arbejdet med at opbygge min teknik til at støtte og til at få fat i min kernestemme og sideløbende løsne de kompensatoriske spændinger. Det har givet mig en fornemmelse af igen at kunne kontrollere min sang, høje toner etc.

Det er en stor positiv forandring, der giver mig håb om, at jeg bare kan blive ved med at synge, så længe jeg vil.”
Helene Bom, sanger og korleder.

Stemmeworkshop

Få et givende og opløftende indslag med sang i jeres virksomhed. Gospel, fællessang eller andet efter ønske. Trine Gry kommer med en professionel pianist og giver energi og glæde og masser af musikalsk power. Indslaget der gør dagen særlig mindeværdig og bringer virksomheden sammen på tværs.


Trine Gry faciliterede i december 2017 et teambuildingarrangement med gospelsang for 16 medarbejdere i Plan B.
Medarbejderne udtalte bagefter, at de oplevede Trine som en yderst inspirerende underviser med blik for alles personligheder, så de følte sig set og inddraget – og al generthed forsvandt.

Plan B