Stemmetræning

Var så heldig at få mulighed for et forløb hos Trine. Jeg ønskede at få mere gennemslagskraft i mine undervisningssituationer. Under kyndig vejledning, med få teknikker og en bevidsthed om kropsholdning og vejrtrækningen fandt jeg en stemme jeg ikke tidligere har været bevidst om, at jeg besad.

Det har virkelig været givende. Og kære Trine, din personlighed, faglighed og motivation fik mig til at slutte vores forløb med at synge Halleluja af Leonard Cohen med dig ved klaveret. Havde du spurgt mig for bare et halvt år siden, havde jeg sagt; “Det sker aldrig”. Men det gjorde det. Af hjertet TAK.

Stemmeworkshop

Workshop 1-3 timer

Få et givende og opløftende indslag med sang i jeres virksomhed. Gospel, fællessang eller andet efter ønske. Trine Gry kommer med en professionel pianist og giver energi og glæde og masser af musikalsk power. Indslaget der gør dagen særlig mindeværdig og bringer virksomheden sammen på tværs.

Trine Gry faciliterede i december 2017 et teambuildingarrangement med gospelsang for 16 medarbejdere i Plan B.
Medarbejderne udtalte bagefter, at de oplevede Trine som en yderst inspirerende underviser med blik for alles personligheder, så de følte sig set og inddraget – og al generthed forsvandt.

Plan B

“Efter at have sunget masser af gospel i 25 år ramte en forkølelse stemmen, og selv efter mange måneder savnede jeg stadig at have noget som helst overskud i min stemme, og jeg blev utrolig slidt af en helt almindelig koraften.

Det var rigtig frustrerende og trist for mig – jeg elsker at synge, og det er en meget stor del af mit liv.
Ved første konsultation hos Trine blev jeg klogere på, at jeg ikke havde styr på min vejrtrækning og støtte, og at jeg i stedet havde opbygget en masse kompensatoriske spændinger.
I et forløb på ti gange har vi arbejdet med at opbygge min teknik til at støtte og til at få fat i min kernestemme og sideløbende løsne de kompensatoriske spændinger.

Det har givet mig en fornemmelse af at kunne kontrollere min sang. Jeg kan komme igennem en hel koraften og synge alle de tidligere svære (kraftige, høje, lange) toner uden at blive hæs eller få ondt i kæbemusklerne. Jeg har fået andre virkemidler til at lægge følelse og ægthed i min sang end ved at spænde  og bruge kræfterne forkert.

Det er en stor positiv forandring, der giver mig håb om, at jeg bare kan blive ved med at synge, så længe jeg vil.”

Helene Bom, sanger og korleder.