Stemmecoach.dk

Stemmetræning og Teambuilding for større og mindre virksomheder

At synge sammen løfter energien og giver fællesskabet et boost. Det rykker ved indgroede forestillinger og giver nye oplevelser af hinanden – til gavn for samarbejde og trivsel.

Trine Gry har leveret workshops og teambuilding til en lang række virksomheder og har haft stor succes grundet kombinationen af stor professionel faglighed og hendes energiske og engagerende personlighed.

Øvelserne er designet til at løsne kroppen, får åndedrættet igang og skabe den kropsbalance og kontakt til stemmen der giver det overraskende outcome – at vi faktisk kan synge og lyde godt. Der suppleres med lidt teori og underholdende facts.

Trine Gry er ekspert i at få gruppen til at få fælles klang, udtryk og performance – og oplevelsen  kan overføres på mange andre områder i virksomhedens hverdag.

 

Book Trine Gry til workshops og teambuilding her.

 


Nykredit artikel 2008 “Trine er en fantastisk inspirator, energisk udover det sædvanlige og med en sans for såvel helhed som detalje, som er meget prisværdig. Vores teambuilding forløb skulle kulminere med opførelsen af “Bohemian Rhapsody” akkompagneret af et rigtigt liveband – og hvor ca. 200 medarbejdere i forløbet op til opførelsen skulle lære en myriade af forskellige stemmer som til sidst skulle sættes sammen. Det var en kæmpe succes. At formå at engagere så mange herunder at formå at få vendt et større antal skeptikere er ganske enkelt imponerende. En af nøglerne er Trines ufattelige engagement og smittende energi. Jeg kan kun anbefale Trine!”  

– Citat: Arne Sørensen, Underdirektør Nykredit Direkte