Teambuilding og stemmeworkshops

For større og mindre virksomheder

Workshop med sang 1- 3 timer

Få et givende og opløftende indslag med sang i jeres virksomhed. Gospel, fællessang eller andet efter ønske. Trine Gry kommer med en professionel pianist og giver energi og glæde og masser af musikalsk power. Indslaget der gør dagen særlig mindeværdig og bringer virksomheden sammen på tværs.

Stemmetræningsworkshop/foredrag 1- 3 timer

Inspirerende og fagligt funderet i nyeste stemmeforskning formidler Trine Gry sin viden om stemmen. Alle bliver inddraget og får mærket teknikkerne på egen krop/stemme, så der er mulighed for at kunne anvende dem efterfølgende til præsentationer, foredrag , mødeteknik osv.

Stem din virksomhed i nye toner!

Med specialdesignede arrangementer, udviklet i samarbejde med virksomhedens ledelse/HR , skaber vi resultater der udvikler en mere kreativ og nytænkende organisation. Teambuildingen arrangeres som fortløbende proces, der kan bygges op til et klimaks med en evt. opførelse i forbindelse med en eller flere dages intensivt slutforløb.

I kan forvente at: 

• Genfinde potentialer, skaber glæde og motivation.

• Få inspiration til nye måder at opleve sig selv og hinanden på.

• Blive mere åbne for at afprøve jer selv i nye samarbejdsformer

• Træne vigtige forudsætninger som at kunne dosere sin egen indsats og lytte til andre i kreative og fornyende sammenhænge. 

Kontakt Trine Gry:

trinegry@gmail.com | +45 40422069