Referencer

[/vc_column_text]
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/trinegry.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_testimonials/show-as/column.php on line 14
 • “I et forløb på ti gange har vi arbejdet med at opbygge min teknik til at støtte og til at få fat i min kernestemme og sideløbende løsne de kompensatoriske spændinger. Det har givet mig en fornemmelse af at kunne kontrollere min sang. Jeg kan komme igennem en hel koraften og synge alle de tidligere svære (kraftige, høje, lange) toner uden at blive hæs eller få ondt i kæbemusklerne. Jeg har fået andre virkemidler til at lægge følelse og ægthed i min sang end ved at spænde og bruge kræfterne forkert. Det er en stor positiv forandring, der giver mig håb om, at jeg bare kan blive ved med at synge, så længe jeg vil.”

  Helene Bom Sanger og korleder
 • "Mit udbytte af bare ti timers sang- og stemmetræning hos Trine Gry har været ganske utroligt...! Det har givet mig indblik i et helt nyt og spændende univers. Jeg har fået en bedre kontrol over stemme, åndedræt og kropsholdning… Og så har jeg fundet ud af, at jeg rent faktisk kan synge et par rene toner – når jeg vel at mærke følger de effektive råd fra Trine! På det personlige plan har jeg haft fornøjelsen af at møde et meget positivt, givende og tålmodigt menneske med en stemme, der helt enkelt fascinerer… Jeg kan i høj grad anbefale Trine Grys undervisning…!"

  Jesper Kjærbye Golfkommentator for Viasat Sport Professionel golftræner - Foredragsholder
 • "Det var livsbekræftende at opleve en korleder som - med sin ikke store størrelse - havde en gevaldig stemmepragt og som ikke mindst forstod at smitte med sin glæde!"

  Kim Tage Vang Andersen Administrationschef ved Retten i Roskilde
 • "I forbindelse med den årlige julefrokost 2017 havde vi fornøjelsen af at have Trine Gry til at facilitere teambuilding med flerstemmig gospelsang for 16 medarbejdere. Trine Gry formåede med engagement og enthusiame , på kort tid at skabe en god stemning og fik medarbejderne med sig, med skøn sang som resultat. Medarbejderne udtalte bagefter, at de oplevede Trine Gry som yderst inspirerende underviser med blik for alles personligheder, så de følte sig ser og inddraget - og al generthed forsvandt. Jeg kan derfor kun give Trine Gry mine varmeste anbefalinger." Med venlig hilsen, Jesper Knøsgaard Adm. direktør Plan B

  Jesper Knøsgaard Plan B Direktør
 • "Trine Gry samlede og engagerede medarbejderne på rekordtid. Hendes power smittede af på os alle, og vi fik på 2 timer rystet en gruppe individualister meget godt sammen. Jeg kan kun anbefale Trines kursus!"

  Hans Christian Koch Salgs og marketingsdirektør på Kristeligt Dagblad
 • "Efter en operation i biskjoldbrusk-kirtlen i 2016 forsvandt min sangstemme, og jeg bookede derfor et forløb hos Trine Gry. Udover at være en super dygtig og kompetent underviser lykkedes det Trine at hjælpe mig på ret køl og få min sangstemme 100% tilbage. Og ikke nok med det; hun lærte mig faktisk også at bruge min stemme korrekt og få det mest mulige ud af støtten. Tre måneder efter operationen sang jeg Verdis Requiem med Københavns Kantatekor. Det troede jeg ikke var muligt, men takket være Trine lykkedes det. Jeg kan på det varmeste anbefale Trine til genoptræning af stemmer eller blot træning af stemmer."

  Anette Hallstrøm Microsoft / sanger i Kbh
 • "Trine er en fantastisk inspirator, energisk udover det sædvanlige og med en sans for såvel helhed som detalje, som er meget prisværdig. Vores teambulding forløb skulle kulminere med opførelsen af "Bohemian rhapsody" akkompagneret af et rigtigt liveband - og hvor ca. 200 medarbejdere i forløbet op til opførelsen skulle lære en myriade af forskellige stemmer som til sidst skulle sættes sammen. Det var en kæmpe succes. At formå at engagere så mange herunder at formå at få vendt et større antal skeptikere er ganske enkelt imponerende. En af nøglerne er Trines ufattelige engagement og smittende energi. Jeg kan kun anbefale Trine!"

  Arne Sørensen Underdirektør at Nykredit Direkte
[/vc_column][/vc_row]
Kontakt Trine Gry:

trinegry@gmail.com | +45 40422069